Realestdevelopment

Een goed rendement

 Een goed rendement met  uw vakantiewoning wordt gegarandeerd door het populaire Oostenrijk als vakantieland. Tevens profiteert u ook van een aantal aantrekkelijk fiscale voordelen.

Door een diversietijd aan sport- en recreatiemogelijkheden en een heerlijk klimaat is Karinthië een uitstekende provincie voor de verhuur van vakantiewoningen.

Maar dan wilt u uiteraard wel garanties voor uw investering. De Oostenrijkers doen er alles aan om de toeristische sector gezond te houden. Niet alleen met investeringen in faciliteiten maar vooral ook met strenge regulering die zorgt voor een stabiele, degelijke vastgoedmarkt met geleidelijke groei. Zo zijn er steeds meer gemeenten in Karinthië die geen Zweitwohnsitz (woning alleen voor vakantiegebruik) meer toestaan terwijl er een groeiende behoefte maar hierdoor steeds minder aanbod aan vakantiewoningen in dit segment is. U profiteert derhalve met uw aankoop van deze vakantiewoning van die groei.  

Wij hebben na gesprekken met de lokale overheid op deze unieke locatie in het rustieke dorpje Ledenitzen een plekje gevonden waar onze kwalitatieve appartementen niet alleen waardevast maar óók goed verhuurbaar zijn mede door ons unieke verhuurconcept.Een hoger dan gemiddeld rendement is voor deze locatie derhalve zeer aannemelijk.

.

Indien gewenst kunnen wij u hierover uitgebreid informeren. Neem vrijblijvend Contact met ons op over het geprognosticeerde rendement.

In Oostenrijk profiteert u met de aankoop van een vakantiewoning ook van interessante belasting- voordelen. Als buitenlandse koper krijgt u een gedeelte van de geïnvesteerde btw terug. Samen met het gerenommeerde notariskantoor waarmee we samenwerken ondersteunen wij u bij alle juridische en notariële formaliteiten.

"Lees meer informatie over de Belastingvoordelen in Oostenrijk"